KUNST EN CULTUUR

Het verzorgen van een workshop of een theaterstuk op maat om bij te dragen aan een symposium of een congres. Door deelnemers de mogelijkheid te geven om, op een creatieve manier, de stof eigen te maken en onderling te bespreken, wordt er diepgang gecreëerd.

Wijktheater

Wijktheater en burgerinitiatieven

Wijktheater is een mooi middel om de buurt te verbinden. Jongeren krijgen acteerlessen en samen met hen wordt een voorstelling in elkaar gezet. Deze voorstelling wordt uiteindelijk aan de wijkbewoners gepresenteerd. Met het wijktheater proberen we jongeren van verschillende afkomst, religie, denkbeelden en leefwereld samen te brengen zodat zij op een andere manier gaan nadenken over maatschappelijke thema’s die afspelen in de wijk en de mogelijkheid krijgen hun sociaal emotionele en artistieke kant te ontwikkelen.

Dans

DANS

Kunst maakt het onzichtbare zichtbaar en heeft daar niet altijd woorden voor nodig. Door middel van dans maken we verhalen visueel en nemen we je op een creatieve manier mee in de leefwereld van het verhaal. Dans wordt ook wel eens ‘de geheime taal van de ziel’ genoemd en Confro wil die geheimtaal graag laten ontcijferen door het publiek. De theatermakers van Confro brengen samen met de beste choreografen op een creatieve manier deze werelden bijeen.

theater optie 2

THEATERSTUK

‘All the world’s a stage’’ Door middel van theater brengen wij verhalen tot leven. Niet alleen van horen zeggen, maar door te voelen, zien en ervaren in het hier en nu. We zorgen ervoor dat een verhaal wordt verteld en je kunt zien hoe dit tot stand is gekomen en wat de gevolgen zijn van dit verhaal. Wat de personen ervaren en voelen, en hoe de wereld een microsamenleving wordt voor het publiek. Door middel van theater zetten we je tot denken. Een visueel spectrum met een boodschap brengen de vertellers en ontvangers samen.

Spoken Word

SPOKEN WORD / POEZIE

Persoonlijke verhalen komen tot leven door middel van Spoken Word. Spoken Word is een combinatie van dichten en story telling in een modern jasje. Het is een taalvorm die de jongeren spreken en ze uitnodigen om zich op een creatieve manier te uiten. Dit kan in combinatie met de verhalen die naar voren zijn gekomen in de workshop Storytelling of als losse workshop. Confro werkt met de bekendste Spoken Word artiesten van Nederland die zich zullen inzetten tijdens deze lessen.

photo-1515584292151-a8ce75f68eff

VIDEO

Voor het groeien van uw organisatie of het naar voren brengen van een product, maakt Stichting Confro reclames via een andere invalshoek. Confro brengt kunstenaars uit verschillende disciplines bijeen om samen met de commerciële krachten te zorgen voor een samenspel van het artistieke & het commerciële. Zowel de visuele kunstenaars als de schrijvers & muzikanten werken samen om uw product op de juiste manier naar voren te brengen. Druk op deze link voor een voorbeeld van een commercial, gemaakt door Stichting Confro.

ONZE KUNST EN CULTUUR PROJECTEN

WILT U WIJKPROBLEMEN BESPREEKBAAR MAKEN?

Laat ons weten waarover u meer wilt weten en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.