TRAININGEN

Iedereen leert op een andere manier. Sommige mensen moeten het horen, andere moeten het lezen en veel mensen moeten het doen. Verschillende methodieken worden gebruikt zodat jij na afloop van een training niet alleen de theorie kent, maar ook voelt hoe de theorie in de praktijk werkt. Confro is bij het gehele proces van een training aanwezig. Van de brainstorm, opzet, werven van participanten tot uitvoer en doorgroeien. Wij gaan graag met u in gesprek om mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Hieronder worden alvast verschillende technieken en mogelijkheden besproken.

24130310_1948952195356040_6313309402630159326_o

TRAININGSACTEURS

Trainingsacteurs kunnen ingezet worden om de deskundigheid van bijvoorbeeld hulpverleners in de zorg te bevorderen. De acteurs zijn in staat om zich in iedere situatie in te leven. Dit geeft deskundigen meer zelfvertrouwen zodat zij met zekerheid en plezier hun werk kunnen doen. Dit inzicht wordt altijd gecombineerd met handige tips hoe de hulpverleners beter kunnen inspelen op de belevingswereld van de cliënt.

Rots en water

ROTS EN WATER

Rots en Water is een psychofysieke training waarbij het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden het doel is. Spel en fysieke oefening worden voortdurend afgewisseld door momenten van zelfreflectie en dialoog. Je zal fysiek ervaren hoe het is om door middel van verandering van lichaamshouding en ademhaling beter om te kunnen gaan met emoties en lastige situaties.

80203418_2422435101341078_7722572200045182976_o

TEAMBUILDING

Bij teambuildings werken we op een leuke & laagdrempelige manier aan het versterken van het ‘teamgevoel’. We gebruiken verschillende methoden om tot de kern te komen en de groep dichter bij elkaar te komen. Hierin gebruiken we een combinatie van de diepte opzoeken en luchtigheid. Ook als het team al naar wensen functioneert, kan een teambuilding een ideale manier zijn om elkaar beter te leren kennen en het team te belonen met een leuke dag.

theater optie 1

THEATER

Het onderwerp wat centraal staat binnen uw training kan op een visuele en creatieve manier worden vormgegeven. Confro kan een theaterstuk op maat maken, maar ook improviseren op de vloer. Zo ontstaan er interactieve dialogen.

ONZE TRAININGEN

Wilt u meer weten over ons aanbod van trainingen?

Laat ons weten waarover u meer wilt weten en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.