AANBOD

We bieden maatwerk: geen publiek is hetzelfde, dus geen theaterstuk is hetzelfde. Onze hands-on methodiek is altijd resultaatgericht: we bouwen bruggen en verbinden mensen; we creëren groeimogelijkheden; we maken taboes bespreekbaar en we lossen problemen op.

Hieronder zie je enkele voorbeelden van de mogelijkheden die Confro jou kan bieden.
We werken samen met verschillende soorten organisaties, zoals zorginstellingen, gemeentes, scholen en NGO’s. Confro kan onderdelen van verschillende projecten combineren, zodat we zo goed mogelijk bij je vraag aansluiten.

Wil je weten wat Confro voor jou kan betekenen, neem dan direct contact op via info@confro.nl of klik op een van de onderstaande links voor meer informatie.

Onderwijs
Actuele maatschappelijke thema’s bespreek- en zichtbaar maken door middel van verschillende theatertechnieken en spelvormen. Voor scholieren, ouders én docenten.

Wijk en Buurtparticipatie
Op wijkniveau, in buurthuizen en op straat. In samenwerking met buurtpreventie, burgerinitiatieven en zorg- welzijn organisaties mensen in verbinding brengen met elkaar.

Symposia en Congressen
Je symposium of congres verder verrijken met een workshop of een theaterstuk op maat. Voor alle soorten en maten symposia en congressen.

Trainingen en workshops
De deskundigheid van hulpverleners of medewerkers bevorderen met confrontatietheater en/of trainingsacteurs. Met name voor hulpverleners in de zorg.