SYMPOSIA EN CONGRESSEN

Het verzorgen van een workshop of een theaterstuk op maat om bij te dragen aan een symposium of een congres. Door deelnemers de mogelijkheid te geven om, op een creatieve manier, de stof eigen te maken en onderling te bespreken, wordt er diepgang gecreëerd.

optie 2 sprekers en theater

THEATER EN SPREKERS

Theater of een andere kunstdiscipline kan een mooie teaser zijn om uw informatieve bijeenkomst te starten. Het onderwerp wat centraal staat binnen uw bijeenkomst kan op een visuele en creatieve manier worden vormgegeven. Ook het inzetten van een ervaringsdeskundige om te spreken tijdens uw bijeenkomst kan Confro faciliteren.

Trainingsacteren optie 1

TRAININGS ACTEREN

Wanneer u een praktische workshop wil toevoegen aan uw bijeenkomst kunnen trainingsacteurs ingezet worden om deskundigheidsbevordering te stimuleren. De acteurs zijn in staat om zich in iedere situatie in te leven, waardoor elk mogelijke obstakel binnen het werkveld kan worden gevisualiseerd en opgelost. Dit geeft deskundigen meer zelfvertrouwen zodat zij met zekerheid en plezier hun werk kunnen doen.

Spoken Word

SPOKEN WORD

Een van onze Spoken Word artiesten zal de hele dag uw bijeenkomst bijwonen. Hij/Zij zal de dag observeren en na afloop een Spoken Word voordragen die deze dag weet samen te vatten. Dit geeft een creatieve tint aan uw dag. De dag wordt op een originele manier afgesloten. Daarbij geeft het een mooie samenvatting en conclusie aan de dag waardoor de participanten met een goed gevoel naar huis of naar de borrel gaan.

ONZE SYMPOSIA EN CONGRESSEN

WILT U MEER INFORMATIE OVER ONZE MOGELIJKHEDEN OF EEN PRIJSOPGAVE AANVRAGEN?

Laat het ons weten! We nemen binnen 24 uur contact met u op.