TRAININGEN

Iedereen leert op een andere manier. Sommige mensen moeten het horen, andere moeten het lezen en veel mensen moeten het doen. Verschillende methodieken worden gebruikt zodat jij na afloop van een training niet alleen de theorie kent, maar ook voelt hoe de theorie in de praktijk werkt. Confro is bij het gehele proces van een training aanwezig. Van de brainstorm, opzet, werven van participanten tot uitvoer en doorgroeien. Wij gaan graag met u in gesprek om mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Hieronder worden alvast verschillende technieken en mogelijkheden besproken.

Rots en water

ROTS EN WATER

Rots en Water is een psychofysieke training waarbij het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden het doel is. Spel en fysieke oefening worden voortdurend afgewisseld door momenten van zelfreflectie en dialoog. Je zal fysiek ervaren hoe het is om door middel van verandering van lichaamshouding en ademhaling beter om te kunnen gaan met emoties en lastige situaties.

24130310_1948952195356040_6313309402630159326_o

TRAININGS ACTEREN

Trainingsacteurs kunnen ingezet worden om de deskundigheid van bijvoorbeeld hulpverleners in de zorg te bevorderen. De acteurs zijn in staat om zich in iedere situatie in te leven. Dit geeft deskundigen meer zelfvertrouwen zodat zij met zekerheid en plezier hun werk kunnen doen. Dit inzicht wordt altijd gecombineerd met handige tips hoe de hulpverleners beter kunnen inspelen op de belevingswereld van de cliënt.

80203418_2422435101341078_7722572200045182976_o

TEAMBUILDING

Bij teambuildings werken we op een leuke & laagdrempelige manier aan het versterken van het ‘teamgevoel’. We gebruiken verschillende methoden om tot de kern te komen en de groep dichter bij elkaar te komen. Hierin gebruiken we een combinatie van de diepte opzoeken en luchtigheid. Ook als het team al naar wensen functioneert, kan een teambuilding een ideale manier zijn om elkaar beter te leren kennen en het team te belonen met een leuke dag.

pbs

PBS

Positive Behavior Support (PBS) is een doelmatige, schoolbrede aanpak die zich richt op het versterken van gewenst gedrag en op het voorkomen van probleemgedrag. Het doel is het creëren van een positieve, sociale omgeving, die het leren bevordert en gedragsproblemen voorkomt. Sinds 2019 is Confro samen met PBS bezig met trainingen aan docenten, (jonge)professionals & wijkbewoners om een cultuur te creëren waarin het positief benaderen van jongeren centraal staat; Want positief geleerd is positief gedaan.

NLP

NLP

Onze methodieken zorgen ervoor dat mensen zich kwetsbaar opstellen en dat dat aspect ook gevolgen heeft voor hun gedrag. Door middel van NLP leren we docenten, ouders, wijkbewoners en professionals dat ongewenst gedrag van jongeren niet iets persoonlijks is, maar ergens vandaan komt. We leren aan de hand van de model van de wereld dat alle ervaringen leiden tot bepaald gedrag, gekoppeld aan je zintuigen, (straat)cultuur, omgeving, opleiding, roots, gender, religie, familie en normen & waarden.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen. Door middel van deze training gaan we in dialoog met de doelgroep met tools voor hoe je het dialoog aan kan gaan met jongeren. Want het maakt niet uit wie je tegenover je hebt; in theorie kun je met iedereen verbinding maken.

ONZE TRAININGEN

Wilt u meer weten over ons aanbod van trainingen?

Laat ons weten waarover u meer wilt weten en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.