Search
Close this search box.

Professionals

In een wereld vol unieke persoonlijkheden is geen groep hetzelfde. Hierdoor is ook geen training van ons hetzelfde. We kijken naar de doelgroep, wat het onderliggende vraagstuk is, wat we willen bereiken en passen hier onze trainingen op aan.

Bekijk hieronder ons diverse aanbod voor teams, bedrijven, gemeenten en professionals. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden voor uw organisatie of evenement.

A61480E5-C068-415D-97EB-5D5C870E132E

Symposia, Webinars & Congressen

Het verzorgen van een workshop of een theaterstuk op maat, om bij te dragen aan een symposium of een congres. Deelnemers de mogelijkheid te geven om op een actieve manier de stof eigen te maken en onderling te bespreken zorg voor een interactieve en creatieve input aan de dag. 

Wij leveren sprekers, ervaringsdeskundigen, acteurs en/ of interactieve workshops om bij te dragen aan de deskundigheid van deze dag.

STUK

Dialoog technieken-training

Tijdens de dialoogtechniek-training leren we de professionals welke technieken ze kunnen toepassen in dialoog met cliënten en/ of medewerkers.

We leren hierbij het verschil tussen objectief & gekleurd luisteren, de volgorde van handelingen en het stellen van de juiste vragen. Verschillende situaties worden onder de loep genomen om vervolgens dieper in te gaan op welke techniek het beste aansluit bij de casuïstiek die wordt behandeld.

 

trainingen

Teambuilding

Tijdens een teambuilding werken we op een leuke en laagdrempelige manier aan het versterken van het teamgevoel. We gebruiken verschillende methoden om tot de kern te komen en als groep dichter bij elkaar te komen. Hierin gebruiken we een combinatie van de diepte opzoeken en luchtigheid. Ook als het team al naar wens functioneert, kan teambuilding een ideale manier zijn om elkaar beter te leren kennen en het team te belonen met een leuke dag.

Wijktheater

Regietheater

De kracht van Confro is het inzetten van verschillende theatervormen om in gesprek te gaan. Acteurs spelen een situatie na op een manier dat er duidelijk van alles niet goed gaat. Daarna wordt de situatie opnieuw gespeeld, waarbij de deelnemers van de training via de regisseur het spel stil kunnen leggen en aanpassingen door kunnen geven.

Met deze werkvorm kan een situatie op meerdere manieren opnieuw worden uitgespeeld. De regisseur heeft de leiding en werkt intensief samen met de deelnemers, die op veilige afstand de situatie onder controle krijgen.

Kunstencultuur

Trainingsacteren

Trainingsacteurs kunnen ingezet worden om de deskundigheid van bijvoorbeeld hulpverleners in de zorg te bevorderen. De acteurs zijn in staat om zich in iedere situatie in te leven.

Door hiermee live aan de slag te gaan, geeft het deskundigen meer zelfvertrouwen, zodat zij met zekerheid en plezier hun werk kunnen doen. Dit inzicht wordt altijd gecombineerd met handige tips hoe de hulpverleners beter kunnen inspelen op de belevingswereld van de cliënt.

Foto-18-1024x671 (1)

Over de streep

‘Over de Streep’ is een methode die uitstekend werkt als teambuilding en kan ingezet worden als workshop.
De inhoud wordt op maat afgestemd naar de behoefte van de opdrachtgever.

‘Over de Streep’ is een confronterende methode waarin respect, acceptatie, kwetsbaarheid en reflectie wordt gestimuleerd

Vooroordelen worden onderuitgehaald en het laat de deelnemers zien dat we meer overeenkomsten hebben dan verschillen.

De deelnemers worden uitgedaagd om vragen fysiek te beantwoorden. Door naar de overkant (over de streep) te lopen wanneer een vraag voor hen van toepassing is.
Na het stellen van elke vraag volgt een dialoog.

Spoken Word

Spoken Word

Persoonlijke verhalen komen tot leven door middel van ‘Spoken Word’. ‘Spoken Word’ is een combinatie van dichten en storytelling in een modern jasje.

Het is een taalvorm die de jongeren spreken en ze uitnodigen om zich op een creatieve manier te uiten.

Dit kan in combinatie met de verhalen die naar voren zijn gekomen in de workshop ‘Storytelling’ of als losse workshop. Confro werkt met de bekendste Spoken Word-artiesten van Nederland, die zich zullen inzetten tijdens deze lessen.