Search
Close this search box.

ANDROMEDA CONCERTS

Contact:

ANDROMEDA CONCERTS

Andromeda Concerts is een evenement georganiseerd door Confro.

Andromeda Concerts biedt een platform voor artiesten en creatievelingen om hun talent te tonen, terwijl ze het publiek een dynamische, inspirerende ruimte bieden om verbinding te maken met de magie van live muziek.

Ons ultieme doel is om een gevoel van gemeenschap en inspiratie te cultiveren door de meeslepende kracht van R&B en soulmuziek.

Nog steeds ondergedompeld in de betovering van ons eerste Andromeda Live Concert dat plaatsvond op 24 november.

Met spanning wachten we af op de opwinding van wat nog komen gaat, maar laten we in de tussentijd enkele vibes van het laatste concert delen. Onderaan vind je ook de ANDROMEDA – Aftermovie: waar R&B en soul-talenten het podium pakken.

Hieronder vind je ook een interview met Aloali Kananpour, Creatief Directeur van Stichting Confro, over Andromeda Concerts.

”In een uitverkocht Theater Zuidplein in Rotterdam vond op vrijdag 24 november de eerste editie van Andromeda plaats met optredens van Astèr Fekre, Rani en Nana Fofie. De initiatiefnemer achter de concertavond is Aloali Kananpour, mede-oprichter van Stichting Confro, die al bijna tien jaar met het idee liep.”

Wil je het volledige interview lezen? Klik dan op de knop!