Search
Close this search box.

Ulda Furtado

Stagiaire Social Work

In deze rol vervult Ulda een essentiƫle rol als stagiaire in het tweede jaar van haar Social Work studie aan de Hogeschool Rotterdam. Haar taken omvatten het schrijven van evaluaties voor de producten en lessen van de organisatie, waarbij ze nauwlettend de impact en effectiviteit van deze initiatieven onderzoekt en documenteert.

Ulda Furtado, momenteel in haar tweede jaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool Rotterdam, vervult een belangrijke rol als stagiaire binnen Confro. Haar voornaamste taken omvatten het schrijven van evaluaties voor de producten en lessen van de organisatie, waarbij ze zich richt op het analyseren van de impact en effectiviteit van deze initiatieven.

Daarnaast biedt Ulda ondersteuning aan de projectleiding van de Zuidplein Lounge, waar ze actief betrokken is bij het faciliteren van projectactiviteiten en het waarborgen van een soepele uitvoering. Haar bijdrage aan het project MDT toont haar veelzijdigheid en haar vermogen om te gedijen in multidisciplinaire teams, waar ze samenwerkt aan gemeenschapsgerichte doelen.