Search
Close this search box.

Reis door de Meldcode

De Reis door de Meldcode is een lesprogramma voor Studenten van sociale-, zorg- en maatschappelijke opleidingen op het MBO en HBO. We laten de studenten met deze interactieve reis kennis maken met de Meldcode. Zoals de meldcode is onderverdeeld in meerdere stappen, zullen de studenten letterlijk deze verschillende stappen gaan doorlopen.

Door middel van trainingsacteren, uitdiepen van casuìˆstiek en de expertise van professionals uit het werkveld, worden studenten bewuster en bekwamer van hun rol en handelen bij het gebruik van de meldcode.

Studenten zullen sneller en adequater handelen als professional in hun toekomstige werkveld.

 

Deze interactieve les duurt 120 minuten. De studenten worden meegenomen op reis door een professional uit het werkveld. De aanwezigheid/deelname van een mentor of een docent is verplicht.

Wilt u dit lesprogramma uitgevoerd hebben op uw school of heeft u vragen? Neem dan contact op met Stichting Confro via de onderstaande gegevens.

Vanuit de Gemeente Rotterdam wordt een bepaald aantal reeksen per jaar gratis aangeboden. Wellicht komt jullie school daarvoor in aanmerking.

Thema's

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling | Regie theater

Leerjaar

MBO 2 & alle HBO

Duur les(sen)

120 min

Locatie

Klaslokaal met beamer

Leerjaar

vanaf 2

Duur les(sen)

120 min

Locatie

Klaslokaal

Contact: