Search
Close this search box.

Sil Hol

Systeemtherapeut & Dialoogbegeleider

Het zoeken van verbinding in dialoog, het denken in mogelijkheden en elkaar versterken in hetgeen we te bieden hebben staat in al haar werkgebieden centraal. ‘Niets is onmogelijk en onmogelijk is niets. Door een stukje mee te lopen in iemands levensverhaal zie je dat we met elkaar iets kunnen creëren waar we achter staan en het verschil mee kunnen maken’.

Sil vindt het belangrijk dat we onze kennis en kunde gebruik en delen, elkaar inspireren en uitdagen en dat we dit door middel van creativiteit uiten in ons werk. Ze gelooft dat er geen domme vragen bestaan en dat je alles kan bespreken zolang het maar op basis van integriteit, respect en gelijkwaardigheid is. Hierin is humor een belangrijke factor: ‘Hoe ingewikkeld het ook is, er moet ook gelachen kunnen worden’.

Door oprecht belangstelling te tonen kunnen we levelen met mensen en onze passie en liefde met elkaar delen. Als dialoogbegeleider bij Confro zorgt ze voor diepgang en een veilige setting voor de dialoog. Ook is Sil als deskundige de ideale persoon om nazorg te verzorgen, wanneer dit nodig is.

Binnen Confro is Sil Hol dialoogbegeleider binnen de producten ’Over de streep’, ‘Nee is ja’ & ‘De Reis door de Meldcode.”