Search
Close this search box.

Afsluiting 2022

Wat was 2022 een prachtig jaar! We hebben zoveel toffe momenten beleeft, projecten gecreëerd en uitgevoerd, verhalen gehoord en mensen ontmoet. Met de laatste dag van het jaar willen we terug blikken naar onze highlights.

🎤H.E.R. event. Tijdens onze eerste editie van Heart, Ears & Rhythm kwamen de warmste, mooiste & meest intieme woorden en klanken op een avond samen. Een samenspel van de fijnste muziek en de beste spoken word namen onze mee op avontuur tijdens deze laid back avond waarin we een ode brachten aan de vrouw. In 2023 gaan we zeker een doorstart maken met dit concept.

🥳 5 jaar bestaan. Op 12 april, 5 jaar geleden tekende Aloali & Lieke voor het ontstaan van Stichting Confro. De geboorte van Stichting Confro is ook de geboorte van een groot platform om confrontatie op te zoeken & het dialoog te normaliseren. We vierden deze dag met ons team!

👏Ontwikkeling team. Waar we ook afscheid hebben genomen van een paar toppers is dit jaar het team gegroeid tot een dynamisch groep van 23 dialoogbegeleiders, theatermakers, trainers en backoffice medewerkers. Wij hebben een aantal opleidingen verzorgt en zullen dit jaar ook weer stagiaires aannemen.

🎓Onderwijs. In het begin van het jaar zijn we officieel gaan toeren met Alter Ego. Ook hebben we 3 nieuwe onderwijs producten ontwikkeld; Cybercrime, GroepsPro6 & De Reis door de Meldcode. Groepskracht is veder ontwikkeld voor het primair onderwijs.

📈 Nieuwe projecten. Buiten het ontwikkelen van nieuwe producten voor het onderwijs, hebben we dit jaar ook vol op nieuwe projecten uitgerold. Zoals Zuidplein Lounge, Samen Leven in Rotterdam en trainingen voor professionals voor het bevorderen van dialoog vaardigheden.

📍Nationale aanpak. Onze aanpak is niet alleen binnen Rotterdam gebleven. We hebben onze projecten en onderwijs producten mogen uitrollen naar Breda, Den Haag, Amsterdam, Almere, Eindhoven en de omliggende dorpen en gemeenten van Rotterdam

We willen iedereen bedanken die op wat voor een manier dan ook betrokken is of is geweest bij Confro het afgelopen jaar. Be safe! Op naar een prachtig 2023! ✨