Search
Close this search box.

Aloali Kananpour

Oprichter en Artistiek directeur

Strijden voor gelijkheid, het onbespreekbare bespreekbaar maken en het helpen van mensen staat in al zijn werkgebieden centraal. ‘Iedereen heeft littekens. Met Confro breken we muren af en laten we een ieder zien dat ze niet alleen zijn. Het uitreiken van die hand kan het verschil maken van kansarm naar het uit laten komen van alle dromen. Mijn eigen verhaal heeft me laten zien dat zelfs onder moeilijke omstandigheden een jongensboek vol dromen soms uit komt. Zeker als de maatschappij helpt met het verder schrijven er van’.

Aloali vindt het belangrijk als directeur om hulpvragen te faciliteren en hierin de verbinding te leggen met een dosis creativiteit, humor en eerlijkheid. Op de werkvloer is hij de creatieve verbinding tussen de backoffice en de uitvoer, waarin hij samen met het team maatschappelijke vraagstukken omzet in kunst en dialoog. Samen met compagnon Lieke strijdt hij elke dag voor het verwezenlijken van hun droom en die van het team. ’Ik wil laten zien dat aardig zijn loont en dat het werken met je hart je ontzettend ver kan brengen. Als Confro geloven we in het goede van de mens en laten we in onze strijd voor meer gelijkheid zien dat iemand die onder de armoedegrens leeft even veel waard is als de CEO van een multinational. Door ons te verplaatsen in mensen, ze een stem en gezicht te geven, zorgen we ervoor dat mensen echt worden gezien. En gehoord. Want elk persoon heeft een bijzonder verhaal wanneer je echt durft te luisteren.

Binnen Confro is Aloali verantwoordelijk voor communicatie met partners, opdrachtgevers en overige partijen. De kwaliteit en creatie in de uitvoer en het waarborgen van de uitgezette strategie.

Neem voor meer informatie contact op met Aloali via onderstaande buttons.