Search
Close this search box.

Delaisa Rafaela

Actrice

De verbinding maken met leerlingen, het observeren, onderdeel zijn van de groei van jongeren en het aanmoedigen van keuzevrijheid staat in al haar werkgebieden centraal. ‘Ik zeg altijd: Ik heb een echt docenten hart en geloof daarom in elke leerling waar ik mee werk. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wie je bent, je kan altijd groeien. Het is hierin cruciaal dat je keuzes durft te maken en hier achter staat’.

Haar passie in het werken met jongeren zorgt er voor dat Delaisa het allerliefst elke dag voor de klas staat. Naast haar werk voor Confro, is ze daarom ook een aantal dagen per week dramadocent op de middelbare school ‘Wolfert Lansing’. Delaisa vindt het belangrijk om door middel van positiviteit, kracht en eerlijkheid de vrijheid te bieden aan mensen om echt zichzelf te zijn bij haar. ‘Kiezen voor jezelf, zonder daarbij je omgeving te vergeten’. Ze gelooft dat je door openheid, jongeren de ruimte kan bieden om hun verhalen en meningen te delen en hierdoor nog verder kunnen groeien.

Binnen Confro is Delaisa acteur van de middelbare school producten ‘Ik vraag er om’, ‘Send it’, ‘Cybercrime’ en ‘Alter Ego’.