Search
Close this search box.

Lieke de Haan

Oprichter en Algemeen directeur

Mensen in verbinding en dialoog met elkaar laten gaan en de maatschappelijke urgentie vertalen naar creatieve antwoorden staat voor Lieke bij Confro centraal. ‘Iedereen heeft een verhaal, iedereen heeft littekens. We doen soms aannames, omdat we niet goed naar elkaar luisteren. Maar als je open staat voor een ander, zul je zien dat we zo veel meer overeenkomsten hebben dan verschillen.’ Binnen de extremen van de wereld, ligt er een kern waarin iedereen elkaar kan vinden.

Lieke vindt het belangrijk als directeur om antwoorden op hulpvragen te faciliteren en hierin de verbinding te leggen met een dosis humor, deskundigheid en creativiteit. Als helikopter van de organisatie, bewaart ze het overzicht en beschermt ze de kern. Samen met compagnon Aloali strijdt ze elke dag voor het verwezenlijken van hun droom en die van het team. ‘Ik wil een goede leider zijn; Iemand die anderen de wereld gunt en mensen in hun kracht zet; Een platform bieden aan kunstenaars en trainers die prachtig werk leveren; En een fijne partner zijn voor scholen, organisaties en gemeenten om te werken aan een gezamenlijk doel.’

Binnen confro is Lieke verantwoordelijk voor communicatie met partners, opdrachtgevers, het team en overige betrokken partijen. De (financiële) bedrijfsvoering en het waarborgen van de uitgezette strategie.

Neem voor meer informatie contact op met Lieke via onderstaande buttons