THEATER ALS MIDDEL

Theater

Niet alleen op scholen zijn groepen jongeren, maar ook in de wijk. Op momenten dat scholen niet open zijn zoeken wij deze jongeren op in de wijk. We organiseren met onze bestaande methodieken, dialogen tussen jong en oud.

Ook in vakantietijd zoeken jongeren naar structuur, een dagbesteding en een uitlaatklep. Voor een deel van de jongeren valt de ruimte om gevoelens te delen weg, zodra er geen school is en er minder sociale contacten zijn en/of een vangnet in de vorm van je klasgenoten of een docent.

Met Confro creƫren we een vangnet voor jongeren die anders buiten de boot vallen. Door middel van trainingen, oefeningen en dialoog is er ruimte voor kwetsbaarheid en zien de jongeren dat ze niet de enige zijn met een verhaal.

Binnen 3 Stappen Confro op School

1

Neem contact op

Ben je een docent of werk je in het onderwijs en wil je meer informatie over ons aanbod? Neem dan contact op via het formulier, per e-mail of telefonisch.

2

Op maat gemaakt

We gaan graag met je in gesprek en kijken naar de behoefte om zo een op maat gemaakte product te leveren.

3

Offerte

Nadat de behoefte duidelijk is geworden stellen we een offerte op die je binnen 48 uur ontvangt. Gefeliciteerd we komen bij jullie langs!

Reviews

Schrijf je in voor de nieuwsbrief