Search
Close this search box.

Zuidplein Lounge: Eind editie 2022

Op vrijdag 9 december was officieel de laatste Zuidplein Lounge van 2022 in Theater Zuidplein. Deze editie was tegelijkertijd ook de grootste en daar zijn we heel erg trots op. Maanden lang hebben de jongeren toe gewerkt naar dit eind event.

Van dans, muziek, zang tot spoken word. De jongeren hebben in samenwerking met Theater Zuidplein, Confro, Bibliotheek Rotterdam en Roffa Takkies een fantastische  show neergezet. 

In het nieuwe jaar gaan we door met het bouwen van DE lounge van Rotterdam. Hierin supporten we alle creatieve vormen die de jongeren willen laten zien en is er een open mic om jouw talenten te delen. Kom gezellig bij ons loungen en geniet van de programmering, muziek, hapjes/drinken en de leukste mensen.

Samen met Theater Zuidplein , IKBENWIJ en Roffa Takkies en Bibliotheek Rotterdam organiseren we van 19:00 uur tot 22:00 Zuidplein Lounge in Theater Zuidplein. Met een toffe selectie aan zang, spoken word, rap en dans beleef je de toekomst van Rotterdam door onze geweldige talenten met de beste vibes!

Kom gezellig bij ons loungen en geniet van de programmering, muziek, hapjes/drinken en de leukste mensen.
Wil je er bij zijn, kom dan gezellig langs van 19:00-22:00!
Toegang: Gratis